Kennisbank

Een belangrijke informatiebron is de juridische kennisbank. De kennisbank is de eerste bron die medewerkers kunnen raadplegen op het moment dat zij juridische informatie nodig hebben. Dit kan variëren van de toets van een overeenkomst tot de (juridische) middelen bij overlast. Op de kennisbank vindt men per onderwerp de wetgeving, jurisprudentie, antwoorden op vaak gestelde vragen en praktische handleidingen. Het doel van de kennisbank is om er een interactief platform van te maken waarbij de deelnemende corporaties invloed hebben op de inhoud. Om ervoor te zorgen dat de kennisbank altijd is voorzien van de laatste informatie, werken we structureel aan het vullen ervan.

Is jouw corporatie aangesloten bij het JCP, maar heb je nog geen account om in te kunnen loggen op de kennisbank? Je kunt via de knop Registreer een account aanmaken. Let op: je kunt je alleen aanmelden met het e-mailadres van de corporatie. Heb je al wel een account, dan kun je gebruik maken van de knop Login.

Is jouw corporatie nog niet aangesloten bij het JCP, maar ben je wel benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via 085-043 672 8 of info@hetjcp.nl.